Kortárs képző

Kortárs képző

Fess úgy, mint Wolsky András!

Foglalkoztató, nem csak gyerekeknek.

2020. október 09. - hideinit

wolsky.jpg

A a képre kattintva letöltheted Wolsky András képzőművész Random etude című festményéhez szerkesztett foglalkoztató lapot. A kreatív feladatsor megoldásával megismerkedhetsz a kortárs magyar művészet egyik kiemelkedő egyéniségének festészetével. Jó alkotást kívánunk!

Wolsky András művészetében a geometrikus absztrakt irányzatot képviseli. 1996-ban szerezte meg festészeti diplomáját a Magyar Képzőművészeti Egyetemet. Mestere Mauer Dóra volt. A mester nyomdokain haladva Wolsky is az idő rétegeiben hozza létre alkotásait. A geometrikus rendet a kiszámíthatatlan véletlennel ütközteti. 

Ha szeretnél többet megtudni Wolsky András művészetéről és munkáiról, keresd fel weboldalát https://www.wolsky.hu/ címen.

A foglalkoztató a Garten 2020 Képzőművészeti Fesztivál alkalmára készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://kortarskepzo.blog.hu/api/trackback/id/tr8416233532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása